Værd at vide i SFO

Morgenmodul:
Kl. 6.30 - 8.15

Eftermiddagsmodul:
Mandag til Torsdag: Fra skolen slutter til kl 17.
Fredag: Fra skolen slutter til kl 16.

SFOen har lukket i juleferien, i ugerne 28, 29 og 30, samt dagen efter Kristi himmelfart og den 5 juni. SFO børn vil ikke kunne blive passet i disse uger/dage.

I SFOen vægter vi at skabe en tryg overgang fra skole til SFO. Derfor henter vi børnene efter endt skoledag og modtager eventuelle beskeder fra dagen.
De fleste dage samles vi til en eftermiddagsmad og en snak om eftermiddagen i SFOen. Her er det muligt at skabe legefællesskaber til efterfølgende lege.

SFOen kan kontaktes på vores mobilnummer: 52 10 11 10
Kontaktbøger: SFOen har 2 kontaktbøger, hvor forældrene kan skrive beskeder i for hver dag. Den ene bog ligger på pulten i SFOen og den anden hænger ved børnenes knager oppe på skolen.

Tavlen:
I SFoen har børnene hver deres billede, de flytter rundt på tavlen, afhængig af, hvor de er i huset.
Farvel:
I SFOen værdsætter vi den personlige kontakt og forventer at børnene siger farvel til en voksen, inden barnet tager hjem.
Aftaler:
Eventuelle legeaftaler og/eller aftaler om hvordan barnet kan tage hjem, gives videre til personalet i SFOen eller skrives i kontaktbogen.

Oure Friskoles SFO er for de yngste børn fra børnehaveklasse til og med 3. klasse. Har I et barn i 4. klasse, som indimellem også har behov for at være i SFO’en, så tag fat i os, for en aftale.

SFOen er et vigtigt åndehul for dit barn. Tiden her er fritid og læringstid. Børnene har her mulighed for leg og fordybelse, hvor de igennem den frie leg og samværet med de andre børn og voksne, har mulighed for at få nogle gode erfaringer og sociale kompetencer med sig i rygsækken.
SFOen har hver dag et aktivitetstilbud som børnene mulighed for at vælge sig på. Det er frivilligt om børnene deltager eller om de vil lege andre steder i huset.
Aktivitetstilbuddene er børnene med til at bestemme på børnene-møderne der afholdes i SFOen.