Andreas Hvid : Lærer

Andreas Hvid

Lærer

Jeg hedder Andreas Hvid og jeg kommer oprindeligt fra Kollund i Sønderjylland. Jeg har selv gået på friskole og kun arbejdet på friskoler så det er min verden. I min fritid bruger jeg meget tid på fodbold i Skårup. Jeg har faktisk efterhånden været træner der i 15 år i træk, især for mange børn, men også nogle voksne.

andreas@ourefriskole.dk
Benni Hauge Pedersen : Skoleleder

Benni Hauge Pedersen

Skoleleder

Skoleleder siden november 2014. Min uddannelsesmæssige baggrund er en erhvervsøkonomisk kandidatuddannelse (cand merc) i økonomistyring & organisation, lederuddannelsen HD i Organisation & Ledelse, Merkonom i personaleudvikling samt læreruddannelsen fra Skaarup Statsseminarium med linjefag i fysik/kemi & biologi.

Min egen skoletid foregik ikke på en friskole, men på en privatskole, nemlig Haahrs Skole i Svendborg.

Min erhvervserfaring består af 11 år som leder og 7 år som lærer. Jeg har ledererfaring fra folkeskolen, erhvervsskoler og fri grundskole.  

Privat er jeg gift. Sammen har vi to piger (11 & 16 år).  Derudover har jeg et livslagt kærlighedsforhold til jazz, R&B og soulmusik.

Tidligere spillede jeg en del musik (saxofon). Det har desværre ligget lidt stille de senere år. Du kan skrive til mig på mailadressen herunder.

mail@ourefriskole.dk
Anne Bak-Rasmussen : Pædagog

Anne Bak-Rasmussen

Pædagog

Jeg er uddannet pædagog med liniefag i værksted, natur og teknik. Siden december 2010 har jeg været ansat i børnehaven. Privat er jeg gift med Emil og har 2 børn Jakob og Clara.

anne@ourefriskole.dk
Annette Berner : Lærer

Annette Berner

Lærer

Jeg hedder Annette Berner. Jeg er uddannet på Skårup Seminarium og kom derfra til Oure Friskole, hvor jeg har arbejdet lige siden. I år har jeg den store glæde og fornøjelse at være klasselærer for 18 skønne børn i Mini. og 1. klasse. Udover at undervise Mini. og 1. klasse i dansk, musik og fortælling, underviser jeg også 2. - 3. klasse i musik,4. - 5. klasse i musik og tysk, 6.-7. klasse i tysk og 8.-9. klasse i tysk. Derudover har jeg timer som inklusionslærer og i lektiecafé. Jeg bor i Gudbjerg - i en gammel skole - sammen med min mand og vores tre piger på 14, 18 og 20 år, samt 4 katte og 6 heste, så jeg keder mig bestemt aldrig! Jeg har boet i Italien og er derfor helt vild med alt hvad der er italiensk - ikke mindst deres mad. Når jeg har mulighed for det, rejser jeg derned og nyder hvert sekund. Jeg er også rigtig glad for at arbejde med glas og keramik.

annette@ourefriskole.dk
Anni Therkelsen : Pædagog

Anni Therkelsen

Pædagog

Jeg hedder Anni og uddannet fritidspædagog på Viborg Seminarium. Jeg blev ansat i 2008, hvor jeg var med til at starte vores dejlige børnehave op. August 2013 skiftede jeg fra børnehaven over til vores skolefritidsordning. Jeg har været meget glad for at arbejde i børnehaven, men er også glad for de nye udfordringer der er i SFO'en. Inden jeg i 93flyttede til Fyn, arbejdede jeg med fysiske og psykiske handicappede børn og unge. Fra 1993 til 2007 var jeg ansat på Vester skole i Svendborg som børnehaveklasseleder. Jeg er gift, har 2 dejlige adoptivbørn og en hund. Jeg er glad for at hygge med familie og venner, rejse, naturen, teater, film, mad og meget andet.

anni@ourefriskole.dk
Ellen Møldrup : Lærer

Ellen Møldrup

Lærer

Mit navn er Ellen Møldrup. Jeg har været på Oure friskole siden 1989. Jeg er uddannet på Den Frie Lærerskole i Ollerup. Jeg har senere taget en diplom uddannelse i specialpædagogik samt en uddannelse som motorikvejleder. Jeg underviser i specialundervisning, hvor elever med særlige behov kan få hjælp til netop det, der er elevens vanskeligheder.Jeg arbejder med inklusion på Oure Friskole. Vi mener, at inklusion er, når alle elever er til stede, deltager aktivt i den almene undervisning, betyder noget for fællesskabet samt har udbytte af læringen. Jeg tester enkelte elever i løbet af året samt ser på alle klassers test sammen med de enkelte klasselærere. Jeg bor i Oure sammen med min mand Morten og vi har tre voksne børn Cecilie, Kasper og Mikkel. Mine interesser er , at gå ture i naturen, cykle på min el cykel samt læse bøger.

ellen@ourefriskole.dk
Hanne Bering Jensen : Konsulent

Hanne Bering Jensen

Konsulent

Jeg er oprindelig uddannet revisor og arbejdede i 10 år i revisionsbranchen. De seneste 25 år har jeg arbejdet i det private erhvervsliv med forskellige opgaver indenfor økonomi og regnskab. Jeg bor i Lundeborg med min datter Lea på 19 år. Derudover har jeg en søn, Tobias på 24 år. Jeg er valgt kasserer i Oure, Vejstrup og Lundeborg SognesMenighedsråd og i Aktivhuset i Lundeborg. Jeg sidder desuden i bestyrelsen for Strandlyst Boliger i Lundeborg. I min fritid går jeg mange ture i den skønne natur omkring Lundeborg ligesom jeg er aktiv i byens rige foreningsliv.

Henriette Kiil Kjærgaard Olesen : Afdelingsleder børnehave og SFO

Henriette Kiil Kjærgaard Olesen

Afdelingsleder børnehave og SFO

Jeg er ansat som afdelingsleder af Børnehaven og SFO 1. Maj 2015. Jeg er uddannet pædagog i 2004. Jeg har arbejdet i Børn- og familieinstitution Stendyssehaven, 10 år i daginstitution Nordlyset, hvor jeg har været en del af både børnehave og vuggestue, i samme institution op imod 7 års erfaring indenfor diverse udvalg som forældrebestyrelse, Med-udvalg og AMR repræsentant. Pædagogisk arbejder jeg udfra den tilgang at mennesket er unikt og at udvikling og læring sker i positive og anerkendende relationer mennesker imellem. Jeg har et pædagogisk modul i inklusion, en motorikvejleder uddannelse og kursus i AMR. Jeg er gift med Allan og sammen har vi Alberte på 11 år og Christine på 8 år.

bh.sfo@ourefriskole.dk
Jeanne Duerlund : Sekretær

Jeanne Duerlund

Sekretær

Jeg hedder Jeanne Duerlund og er uddannet økonomiassistent i København og massør. I februar 2014 blev jeg ansat på Oure Friskole 2014. I min fritid er jeg meget aktiv i Gudme Svømmeklub. Jeg er Aquafitness instruktør, sidder i bestyrelsen på 6 år. og er ligeledes kasserer. Derudover er jeg næstformand i Fonden Waterlife. Jeg er gift med Morten og sammen har Mille og Malou.

kontor@ourefriskole.dk
Maria Magaard : Lærer

Maria Magaard

Lærer

Jeg hedder Maria Magaard og er uddannet lærer på Skårup Seminarium. I august 2015 blev jeg ansat på Oure Friskole og underviser i engelsk, natur/teknik, idræt og svømning. Privat er jeg gift med Kenneth og har 2 drenge.

 

maria@ourefriskole.dk
Michael Nydam : Pedel

Michael Nydam

Pedel

Jeg er ansat som pedel på Oure Friskole. Jeg er uddannet som mekaniker og massør. Jeg har igennem mange år arbejdet med en bred vifte af arbejdsområder. Jeg bor i Gudme sammen med min kone og 2 børn.

 

pedel@ourefriskole.dk
René Hansen : Lærer

René Hansen

Lærer

Fag: Klasselærer, dansk, matematik, svømning og natur/teknik Er ansvarlig for IT og idrætten på skolen. Jeg har været lærer på Oure Friskole siden 2006 og holder MEGET af skolen. Jeg elsker den nærvær, man har med eleverne på skolen, da skolen har en god størrelse til, at man kender alle børn. Jeg er opvokset på Lolland i Nakskov, men siden harjeg boet i Roskilde, Liechtenstein, Norge og nu på Fyn siden 1999. Jeg er bankuddannet og læreruddannet. Jeg bor sammen med min kæreste Lise og min søn Oliver i Øster Åby i vores lille hus. Her bygger jeg en del på huset, hvilket jeg synes er sjovt. Med min søn laver jeg/vi sjove spændende projekter lige fra malerier til lamper mm. Jeg har spillet fodbold hele mit liv, elsker sport og løber på landevejene. Jeg har rejst rundt ude i verdenen i mine unge dage med min rygsæk. Nu er jeg kommet op i 30´erne, så bliver man jo en mere magelig person, og så nyder jeg god mad, gode øl og vine. Elsker at undervise og se eleverne udvikle sig gennem deres skolegang på Oure Friskole. Med venlig hilsen René.

 

 

rene@ourefriskole.dk
Tina Jakobsen : Lærer

Tina Jakobsen

Lærer

Jeg er uddannet fra Skårup Seminarium og har arbejdet som lærer i 24 år. Jeg har primært undervist i fagene dansk, engelsk, fortælling og historie. Jeg er ansat pr. 15.08.14. Privat er jeg gift med Hans Kristian og vi har tre piger.

 

 

tina@ourefriskole.dk
Linda Sundberg : Pædagog

Linda Sundberg

Pædagog

linda@ourefriskole.dk
Rasmus Vincent : Lærer

Rasmus Vincent

Lærer

rasmus@ourefriskole.dk
Heidi Gert Jørgensen : Rengøringsassistent

Heidi Gert Jørgensen

Rengøringsassistent

heidi@ourefriskole.dk